Duizenden kledingstukken op kapstokken leggen via het plafond hun eigen traject af. Wassen, drogen, gedetailleerd sorteren en weer inpakken. Het gebeurt allemaal automatisch met 40.000 kledingstukken per week. Maar Wasserij St. Roch in Halle is niet alleen sterk geautomatiseerd, het is bovendien één van de meest milieubewuste wasserijen van ons land.

Thijs Claes staat als jonge CEO aan het hoofd van marketing- en communicatiebedrijf Daddy Kate. Het bedrijf ontstond anderhalf jaar geleden door een fusie van drukkerij Claes-Roels met The Factory Brussels. Sindsdien tast het bedrijf de grenzen van de sector af, en dat doet het met veel toewijding. Daddy Kate heeft haar naam niet gestolen…

We hebben ze voor u geteld: in dit artikel komt exact zes keer de melding (lacht, red.) voor. Dat is typerend voor een gesprek met Gerard Paulussen, een volbloed ondernemer die duidelijk met volle goesting aan het hoofd staat van de relatief jonge onderneming Intrion. Toch kan je de automatiseringsspecialist uit Huizingen bezwaarlijk een starter noemen, als je de weg in acht neemt die ze de voorbije decennia aflegden. En vooral: de snelheid en doorgewinterde professionaliteit waarmee nieuwe uitdagingen worden aangegaan.

 

Op zoek naar kantoorruimte? Het Bedrijvencentrum Zennevallei in Sint-Pieters-Leeuw is een ideaal platform voor startende of groeiende nationale en internationale ondernemingen.