9561_011_Dann_LowNa het succes van de vorige edities van ‘Gastronomisch netwerken’, sloeg LAN Zennevallei dit jaar de handen in mekaar met Jong Voka Zenne-Pajot voor een boeiende avond rond Belgische wijnen. Beste Sommelier van België Yanick Dehandschutter loodste in het Krekelhof zo’n 80 aanwezigen door de wereld van deze misschien minder bekende, maar daarom niet minder smakelijke wijnen.

 

 

Vier Belgische wijnbouwers kruidden de avond nog bij met hun boeiende ondernemersverhalen. Gesprekstof genoeg dus voor wie niet alleen van wijn geniet, maar ook van aangename en ontspannen netwerking!

 

Bekijk hier alle foto’s:

 

Meer weten over LAN Zennevallei?

birgit.heroes@voka.be

02 255 20 38

www.voka-lan.be/zennevallei

 

Meer weten over Jong Voka Zenne-Pajot?

kris.timmermans@voka.be

02 300 58 01

www.jongvokazp.be

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+Pin on Pinterest