Al 128 jaar lang worden familiale waarden, technische knowhow, esthetiek én vernieuwing gecombineerd bij interieurspecialist Van Overstraeten in Vlezenbeek, Sint-Pieters-Leeuw.

Kasteel GravenhofDe lente is eindelijk volop in het land en kondigt stilaan de zomer aan. Daar willen we binnenkort graag van genieten, samen met u. Op woensdag 21 juni 2017 doen we de grote Voka’s ZomerFolie nog eens over, maar dan wat kleinschaliger en speciaal voor ondernemers uit de Zennevallei.

receptieOp donderdag 26 januari klinken we samen op het nieuwe jaar!

 

Wanneer: Donderdag 26 januari – 18.00 uur

Waar: The Classic Domain, Ast 26 – 1653 Beersel

Als u denkwerkwatchert dat u het slecht getroffen heeft op het werk, kom dan zeker kijken naar ‘Burn-out voor beginners‘. Tijdens deze voorstelling buigt Arnout Van den Bossche zich over ellende op de werkvloer, waar hij naar eigen zeggen meer alsof deed dan op het podium.

9561_011_Dann_LowNa het succes van de vorige edities van ‘Gastronomisch netwerken’, sloeg LAN Zennevallei dit jaar de handen in mekaar met Jong Voka Zenne-Pajot voor een boeiende avond rond Belgische wijnen. Beste Sommelier van België Yanick Dehandschutter loodste in het Krekelhof zo’n 80 aanwezigen door de wereld van deze misschien minder bekende, maar daarom niet minder smakelijke wijnen.

 

Logo - BeeldVoka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde en Voka – Kamer van Koophandel arr. Leuven kondigen de unanieme beslissing van hun beide Raden van Bestuur aan om te fuseren en zo een nieuwe gemeenschappelijke vzw te creëren onder de naam Voka – Kamer van Koophandel Vlaams-Brabant. De werking van deze nieuwe provinciale vzw zal van start gaan op 1 januari 2016.

 

Efficiënt, milieuvriendelijk én filevrij transport? In de wijde Brusselse omgeving gaan er nu dagelijks kostbare uren verloren door files. In de regio ten zuiden van Brussel is er echter een uitstekend alternatief: transport via de waterweg.

pajotaImmogroep Pajota is niet meer te vergelijken met de vzw die in 1971 was opgericht onder de naam ‘Pajota’. Aan de basis van het succesverhaal ligt zaakvoerder Thomas Valkeniers die in 1997 de zaak overnam, en uitbouwde tot Pajota Groep met het hoofdkantoor in Dilbeek en vestigingen in Halle, Ninove en sinds kort ook in Brussel. En daar blijft het niet bij: Valkeniers wil de groep verder uitbouwen in en rond Brussel, want daar zijn op vlak van immobiliën nog heel wat opportuniteiten en tegelijk uitdagingen. Niet voor niets is Pajota Groep in 2014 door CIB verkozen als ‘Vastgoedondernemer van het jaar’, en daar is Thomas Valkeniers en z’n team bijzonder trots op.

file brusselOf het nu gaat over de Brusselse Ring, Oosterweel, rekeningrijden of stadstol: iedereen laat zich horen in het debat over het chronisch probleem van de files. Begrijpelijk, want files zijn duur, frustrerend, ongezond en onveilig. De kilometerheffing voor vrachtwagens is hier echter geen oplossing voor. Een intelligente mobiliteitsfiscaliteit is dat wel.

MOERDIJK-BRAND-CHEMISCH BEDRIJFEen levenswerk, investering of cruciale machine in vlammen zien opgaan moet zowat het ergst denkbare zijn. Artoos Communicatiegroep (Kampenhout), zuivelgroep Olympia (Herfelingen) en schrijnwerkerij Van Overstraeten (Vlezenbeek) maakten het van dichtbij mee, gelukkig telkens zonder slachtoffers.