korfbaltornooi 2014woensdag 14 september 2016 – van 17.00u tot 20.00u

Verschillende teams van bedrijven in de zone Diegem-Zaventem dagen elkaar sportief uit. Schrijf jouw team in voor 10 september!

Op 6 juni nodigen Voka LAN Diegem-Zaventem en Ekonomika Alumni for Entrepreneurship je uit om een kijkje te nemen achter de schermen bij Eggsplore, een ecosysteem dat de innovatie in financiële technologie moet versnellen en veelbelovende start-ups uit de sector helpt bij hun internationale groei.

Vokawards 2015Op 25 februari 2016 organiseert Voka – Kamer van Koophandel Halle-Vilvoorde de vierde editie van de Vokawards op een gloednieuwe locatie. Benieuwd wie naar de finale mag? Check dan hier alle finalisten! 

maandag 12 oktober – van 16.00u tot 20.00u 

Op maandag 12 oktober krijg je met Voka LAN Diegem-Zaventem de kans om SERIS in Diegem te bezoeken. Frank Vanwelkenhuyzen (Dronematix) licht de rol van drones toe in de security van bedrijfsomgevingen. Daarna maak je kennis met o.a. de ‘state-of-the-art’ meldkamer en zie je via enkele demonstraties hoe SERIS agenten worden voorbereid op hun opdrachten in de SERIS Academy.

korfbaltornooi 2014woensdag 16 september 2015 – van 17.00u tot 19.30u

Verschillende teams van bedrijven in de zone Diegem-Zaventem dagen elkaar sportief uit. Schrijf jouw team in voor 16 september!

donderdag 7 mei 2015

Net zoals vele andere werkgevers vindt u wellicht ook moeilijk geschikte kandidaten voor openstaande vacatures. Dat vacatures zelfs in crisistijden niet ingevuld geraken, is een duidelijk signaal dat er te weinig jongeren afstuderen in richtingen die de arbeidsmarkt vandaag vraagt. Op 7 mei krijgt u de gelegenheid om uw organisatie bij de jongeren bekend te maken als interessante stageplaats of werkgever.

woensdag 26 november 2014 – 15.00u tot 17.00u

De Lijn is volop aan het werk om in 2020 drie nieuwe tramlijnen operationeel te hebben in de noordelijke rand rond Brussel. De Lijn vindt het belangrijk om te informeren over dit Brabantnet en om te horen wat u als werkgever cruciaal vindt in de uitbouw van deze nieuwe tramlijnen, voor uzelf en uw werknemers.

dinsdag 16 september – 12.00u tot 14.00u

Dit lunchseminar voor bedrijven en de vastgoedsector in het projectgebied Woluweveld gaat over landschappelijk design en de duurzame inrichtingen die mogelijk zijn op en tussen bedrijfsterreinen. Hoe kan u de locatie van uw bedrijf vergroenen en laten aansluiten bij de groene infrastructuur in de omgeving? We lichten mogelijkheden toe en wisselen met de deelnemers bestaande en geplande acties uit.

woensdag 17 september 2014 – van 17.00u tot 19.30u

Verschillende teams van bedrijven in de zone Diegem-Zaventem dagen elkaar sportief uit. Schrijf jouw team in voor 10 september!

Wie Vlaamse Rand zegt, denkt niet automatisch aan groen, ontspanning, rust of stilte. Een aantrekkelijke omgeving is een schaars en fel gegeerd goed, zeker aan de rand van een stad als Brussel. De Vlaamse Landmaatschappij (VLM) en Voka Halle-Vilvoorde nodigen u graag uit voor een lunchsessie: ‘Samen je bedrijfsomgeving (duurzaam) inrichten’. De VLM werkt in de buurt van jouw bedrijventerrein aan een aantrekkelijkere omgeving. Wil u de omgeving van uw bedrijf beter leren kennen? Wil u weten wat de VLM concreet gaat doen ? Of wil u weten op welke manier u hier een bijdrage aan kan leveren?

 

123